duminică, 3 aprilie 2011

Samsung Galaxy S

Samsung Galaxy S este unul dintre cele mai populare smartphone-uri Android in acest moment, el atingand vanzari de milioane de unitati atat in Asia, cat si in SUA. Motivele sunt clare: acesta este un terminal cu un display urias, performante grafice incredibile si un procesor foarte performant. Iata o analiza detaliata a smartphone-ului, oferita de Mobilissimo.ro:
Galaxy S este primul handset cu certificare DivX HD, iar ecranul sau impresionant este un Super AMOLED capacitiv, in cazul in care va intrebati. Acesta este capabil de multitouch si pinch to zoom, iar in tandem cu procesorul de 1 GHz de sub carcasa asigura o experienta unica de gaming sau vizionare a clipurilor video.
Android 2.1 ruleaza pe acest handset, cu mentiunea ca Samsung a promis ca va lansa Android 2.2 pentru Galaxy S in aceasta luna. Gros de doar 9.9 mm, acest telefon vine si cu o camera destul de impresionanta, de 5 megapixeli, capabila de captura video HD 720p la 30 fps si suportand uploadul imaginilor rezultate in retelele de socializare.
Fara pic de lag, cu un display de mari dimensiuni si conectat prin 3G, Bluetooth 3.0 si WiFi 802.11 b/g/n, acest model pare a fi terminalul Android absolut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu